• Головна
  • Як перетворити пачку сухариків на повноцінну страву: 3 смачні рецепти
Новини компаній
11:44, 28 листопада

Як перетворити пачку сухариків на повноцінну страву: 3 смачні рецепти

Новини компаній

Пачка ароматних сухариків може стати секретним інгредієнтом для створення соковитих курячих нагетсів або стрипсів з ідеальною хрусткою скоринкою.

Приготувати таку страву дуже просто. Шматочки курячого філе потрібно спочатку вмочити у збите яйце, а потім ретельно обваляти в крихті із сухариків. Щоб підібрати ідеальний смак для панування, достатньо вибрати сухарики Флінт на Маудау , де представлено всю різноманітність - від сирних до м'ясних. Запікайте в духовці до золотистої скоринки для здоровішого варіанту або обсмажте на сковороді.

Як перетворити пачку сухариків на повноцінну страву: 3 смачні рецепти, фото-1

Швидкий цибульний суп із сирною «кришкою»

Знаменитий французький цибульний суп можна приготувати у спрощеній, але не менш смачній версії. Основа готується з повільно карамелізованої на вершковому маслі цибулі, в яку потім додається бульйон.

Суп розливається по жароміцних горщиках, а зверху викладається шар сухариків. Для створення ідеальної сирної кришки вам знадобляться:

  1. сухарики із сирним смаком;
  2. тертий твердий сир;
  3. щіпка мускатного горіха.

Горщики вирушають у розігріту духовку на кілька хвилин, поки сир не розплавиться і не покриється апетитною рум'яною скоринкою.

Лінива запіканка з м'ясом та овочами

Коли часу на приготування мало, а хочеться ситної вечері для всієї родини, на допомогу прийде лінива запіканка. На дно форми для запікання викладають шар сухариків, які стануть основою страви. Підійдуть варіанти з м'ясними ароматами, наприклад, "бекон" або "телятина з аджикою". Всі необхідні соуси та консервовані овочі для рецепту можна знайти на сайті онлайн маркету повсякденних штук МАУДАУ - це заощадить ваш час на походи магазинами.

Шари запіканки можна варіювати на свій смак:

  1. шар хрустких сухариків;
  2. шар обсмаженого м'ясного фаршу із цибулею;
  3. шар соковитих овочів, наприклад, помідорів або консервованої кукурудзи;
  4. фінальний шар із вершкового соусу та тертого сиру.

У духовці сухарики просочаться соками і соусом, перетворившись на ніжну та смачну основу, що нагадує лазіння.

«Рафаелло» із сиру та крабових паличок

Здивувати гостей можна оригінальною та швидкою закускою, що нагадує знамениті цукерки, але у несолодкому виконанні. Основа готується із суміші тертого плавленого або твердого сиру, варених яєць, невеликої кількості майонезу та часнику для пікантності. З отриманої маси формуються невеликі кульки.

У центр кожної кульки можна покласти сюрприз: оливку, шматочок крабової палички чи горішок. Головний секрет – панування. Замість кокосової стружки кульки обвалюються в дрібно подрібненій крихті із сухариків зі смаком краба або сметани із зеленню. Виходить дуже ситна та незвичайна закуска, яка стане окрасою будь-якого столу.

Звичайні сухарики стануть основою для кулінарної творчості і перетворяться з простого снеку на ключовий компонент дивовижно смачних та оригінальних страв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію