• Головна
  • "Нова кухня", що переїхала із Маріуполя до Славутича, випустила перші 600 литрів супу, - ФОТО
09:27, 2 лютого
Надійне джерело

"Нова кухня", що переїхала із Маріуполя до Славутича, випустила перші 600 литрів супу, - ФОТО


"Ми змогли! Ми почали працювати!" Такими словами керівниця "Нової кухні" Марія Бубнова повідомила про початок роботи підприємства з маріупольським корінням.

"Нова кухня" - це виробництво напівфабрикатів та готових супів. Колись це виробництво називалось Азовська фабрика-кухня і розташовувалось у Маріуполі. Марія та Сергій Бубнови  - маріупольські підприємці, які починали свій бізнес з продажу овочів на ринку а масштабувались до власної переробки овочів.

Війна зруйнувала все, чого вони досягли за багато років. Але родина не здалась. І за допомогою проєкту американського фонду USAID "Економічна підтримка України" змогли закупити сучасне обладнання та відновити роботу підприємства на новому місті. Зараз Бубнови працюють у Славутичі.

"Нова кухня", що переїхала із Маріуполя до Славутича, випустила перші 600 литрів супу, - ФОТО, фото-1

Нові обставини роботи змусили підприємців змінити назву бренду. "Нова кухня" буде випускати готові супи та борщ.

Через із складнощами у логістики, блокадою кордонів тощо процес запуску виробництва затягувався. І ось 1 лютого Марія Бубнова змогла повідомити радісну новину. 

"Офіційно можу сказати, що ми сьогодні запустили наше підприємство. 1 лютого всі 10 людей вийшли на роботу і зварили 600 літрів сирного крем-супу!

Ще в Маріуполі цей суп подобався багатьом, і ми залишили його рецептуру практично незмінною", - повідомила Марія Бубнова.

"Нова кухня", що переїхала із Маріуполя до Славутича, випустила перші 600 литрів супу, - ФОТО, фото-2

(Від 0629: до речі, ми на сайті теж саме цей суп дуже любили і в морозилній камері коворкингу 1991 завжди лежала пара баночок такого супу).

"Уявіть, як довго ми йшли до сьогоднішнього дня. 2 роки пішло на розробку не просто бізнес-моделі, а проєкту всієї виробничої лінії. Ніхто не може підказати, як розташувати обладнання, як його помити та як правильно налаштувати всі процеси. Дуже багато нюансів раптом виявляється в ході проєктування нашої Нової Кухні", - написала Марія на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Нова кухня", що переїхала із Маріуполя до Славутича, випустила перші 600 литрів супу, - ФОТО, фото-3
"Нова кухня", що переїхала із Маріуполя до Славутича, випустила перші 600 литрів супу, - ФОТО, фото-4
"Нова кухня", що переїхала із Маріуполя до Славутича, випустила перші 600 литрів супу, - ФОТО, фото-5

Наступний важливий шаг буде - це старт продажів. Зараз підприємці тестують сайт, розраховують собівартість, а також ціну продажів і почнуть запускати  рекламу

За перший день "Нова кухня" помила, почистила, нарізала 300 кг овочів (картопля, цибуля, морква). 

Використала 40 кг вершкового плавленого сиру. 

Зварила 600 л супу!  Це 1500 порцій в реторт пакетах.

Тож з нетерпінням чекаємо, коли можна буде почати дегустацію.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ: 

Нова торгова марка, нове місто, нове життя. Як родина маріупольців Бубнових відновлює свій бізнес, - ФОТО

Маріупольські підприємці Бубнови починають працювати над запуском бізнесу у Славутичі, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Маріуполь #Славутич #Бубнови #Азовська фабрика-кухня #Нова кухня

live comments feed...