Одним із випробувань учасників телевізійного кулінарного шоу "МастерШеф-12" стало приготування банкету на весілля захисників Маріуполя.
Пара разом служила в "Азові", розписалася на "Азовсталі" завдяки своєму командиру. А потім разом потрапили в полон, де провели рік. Молоде подружжя звільнили в один день.
Ми не мали жодного шансу на похибку, не мали права не виправдати очікування в їх очах. Цей день мав стати ідеальним для наречених! Страви теж мали бути на найвищому рівні. Завдяки капітанству наших суддів, ми дійсно підняли рівень якомога вище. Це були авторські страви української високої кухні від наших суддів", -
розповідає керівник проєкту Дмитро Широбоков.
Наречений розповів організаторам, як складно людям, які повертаються з полону, знову жити нормальним життям. І така подія – якраз те, що їм було потрібно. Гостями святкування стали батьки молодят та їхніх товариші з "Азову". Було багато подарунків та квітів, а також хвилина пам’яті за загиблими побратимами захисників.