Ресторан «Дядя Гіві» в Маріуполі відкрився наприкінці 2020 року і одразу став дуже популярним.
Взагалі грузинська кухня була популярною в Маріуполі. Спочатку в місті відкрився ресторан «Суфра», потім «One Gogi».
«Дядя Гіві» був третім і, здається, найулюбленішим. Тому що там було швидке обслуговування і притомні ціни.
Щоб потрапити в ресторан, люди бронювали місця за місяць. Пам’ятаємо скандал, який виник через те, що арт-платформа ТЮ забронювала там вечерю для своїх гостей, а бронь раптово скасували. Неприємний момент був.
Люди, щоб повечеряти в «Гіві», замовляли їжу з собою і поки чекали, мали можливість відчути грузинську атмосферу.
Ось таким був "Дядя Гіві" до війни.